close

Du kan være kommet til feil nettside til OBO-Bettermann. Du kan skifte til følgende land:

Nedlastinger

REHAU - kabelmanagement by OBO brand

Disse produktene finner du under REHAU – kabelmanagement by OBO brand. Den nye serien vil imponere deg på samme måte som OBO`s eksisterende produktutvalg, med innovativ teknologi og intelligente verdiøkende løsninger.

Systemene våre kan brukes på kontorer, i boarealer eller i industrielle applikasjoner.

Avhengig av dine av dine behov, er versjoner med best egnede overflatebehandling og materialer tilgjengelige, for eksempel PVC, aluminium eller stål.

OBO har det du trenger, og med sannsynligvis den mest omfattende produktporteføljen noensinne innen kabelføring, tilbyr vi et virkelig bemerkelsverdig utvalg av løsninger.

Per nå tilbyr OBO – produktverden et enda større utvalg med REHAU – kabelføring av OBO.

Som du sikkert vet, har OBO overtatt forretningsenheten for kabelforvaltning i REHAU – gruppen. Dette betyr at du nå har enda mer ekspansivt produktsortiment til rådighet innen kabelføring.

Skreddersydd til spesifike land, vil det brede spekteret av kabelføringssystemer fra OBO nå utvides med REHAU – produkter fra disse områdene:

• Kabelføringssystemer i plast eller stål
  • Installasjonskanaler i plast, stål eller aluminium
  • Kabelføring
  • Slissekanaler
  • Grenstaver
  • Et omfattende utvalg av tilbehør til alle kanalsystemer.
  • Matchende enheter, for eksempel stikkontakter, datateknologi utstyr og lignende.

• 40 - Booklets 4027

Reference list Norway
    0,30 MB, PDF
    Last ned