close

Du kan være kommet til feil nettside til OBO-Bettermann. Du kan skifte til følgende land:

Nedlastinger

OBO Bettermann overtar kabelforvaltingsvirksomheten fra REHAU i 2020

OBO Bettermann overtar kabelforvaltingsvirksomheten fra REHAU i 2020

MENDEN. REHAU AG + Co. og OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG informerer i fellesskap om at under forutsetning av antitrustmyndighetens godkjenning vil OBO Bettermann kjøpe REHAUs divisjon for kabelforvaltning.

Innen Building Solutions Division har den uavhengige familiebedriften REHAU bestemt seg for å endre sin strategi. I fremtiden vil REHAU fokusere på underavdelingene Building Technologies og Water and Telecommunications.

For OBO Bettermann som en av de ledende produsentene av installasjonssystemer for elektrisk utstyr til bygninger og anlegg, betyr kjøp av kabelforvalting, inkludert produksjonsanlegg, en bærekraftig internasjonal utvidelse av den viktige produktenheten for kabelforvaltingssystemer.

Med dette oppkjøpet vil begge selskapene følge et felles mål om å konsentrere seg om de respektive kjernesortimentene for å oppnå videre vekst.

"Det er planlagt at REHAU vil fortsette sin virksomhet til slutten av 2019. Fra begynnelsen av 2020 vil OBO Bettermann deretter overta markedsføringen av plastkanalprogrammet under merkevaren "REHAU - Cable Management by OBO". Målet er å gjennomføre overleveringen og fortsettelsen av produktprogrammet sømløst, "forklarer Michael Büenfeld, administrerende direktør i OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG.

Etter beslutningen fra Bundeskartellamt følger ytterligere informasjon om dette prosjektet.

Om REHAU AG + Co.
REHAU gruppen er en polymerspesialist med en årsomsetning på mer en 3,5 milliarder euro. Et uavhengig og stabilt familieeid selskap. Rundt 20 000 ansatte jobber for selskapet på mer enn 170 lokasjoner over hele verden. I hele Europa jobber rundt 12 000 ansatte for REHAU, inkludert 8000 bare i Tyskland. REHAU produserer løsninger for bygg, bil og industri. I over 70 år har REHAU jobbet for å gjøre plastprodukter enda lettere, mer komfortable, tryggere og mer effektive, i tillegg til å leverer innovative produkter til land over hele verden.

Om OBO Bettermann Group
OBO Bettermann har 40 datterselskaper over hele verden i mer enn 60 land. OBOs produktsortiment inkluderer 30 000 elektriske infrastrukturelementer som bruker systemer for tilkoblinger og innfestinger, transienter og lynbeskyttelse, kabelbrett, brannsikring, kabelføring, innebygde apparater og gulvinstallasjoner.

Selskapet sysselsetter rundt 4000 mennesker over hele verden og omsetter for mer enn 600 millioner euro per år. OBO Bettermann eier egne fabrikker i Tyskland, Ungarn, Sveits, USA, Storbritannia, Sør-Afrika, India og Russland.